Pages

Wednesday, February 25, 2009

Budak Pompuan Kelas Ungs, 2 Baris di Hadapan

Entri kali ini adelah agak kejam sedikit... hahahahahak... xpe.. bukan selalu aku buat jahat... Sape2 yg tanak dosenye bertambah, sile jangan meneruskan pembacaan...

Dalam kelas ungs aku, section bape tah, tak ingat, ade lah satu grup budak pompuan ni... Budak ECONOMICS... Tiap2 kali kelas mesti duduk kat 2 line paling depan. Cemerlang ar tuh.. duduk depan banyak berkat.. huhu...

Tapi yg tak bley blah nye ialah, diorg punye mulut, bising nak mampos... Diorang ingat klas ungs tu pasar borong ke? Kalau pasar tak kesah la nak terpekik telolong ke ape.. Dah memang patut bising pun kat situ.. Ini tak, dalam klas pun nak kecoh.. tak paham tol la aku dgn diorg ni.. huhu... 

Pastu tiap2 kali kelas nak tangkap gambarnye pun... Hek eleh.. ape je la yg ade kat kelas tu yg korg suke sgt nak posing?? Cube story sket.. Bajet enpon korg je ke yg ade camera? Enset aku pun ade la... Xpenah la pulak aku nak tangkap gamba kat situ. huhu... Pastu yg paling tak tahan, lepas tangkap gambar, boleh plak kecoh, "weh!!! apesal mate aku pelik!!!" Pastu kawan die jawab, "weh, celak ko tebal sebelah!!". Pastu dgn kelam kabutnye minah bajet cun ni cakap "weh.. bak bedak compact, bak bedak compact!!!" . Pastu dok tebelek2 muke.. Hadeh.. Kecoh betul.. nak belaja ke nak ngorat Kabuye? 

Aitu diorg tah ade assignment ape tah, dok sibuk nak kol koperasi mane2 nak buat interview.. Dalam kelas ungs gak la pun nak kol nye.. macam xde mase lain.. Pastu dok bincang2... HELLO!!! korg bajet korg je ke yg ade kluar g interview? Ktrg pun ade, tapi xde la nak kecoh bagi satu alam tau.. huhu.. Pastu kalau bercerita, lagila... Kuat bukan main.. Eh, macam la ktrg ni interested sgt nak dgr citer pasal ex ko yg nak mintak couple balik tu... Tolong la paham!!! Nak bagitau kat sume org yg ko tu gadis rebutan ke?! Uwekkk... Tak kuasa mak!!!!

Tolong la consider org lain kat blkg yg nak stadi ke, ape ke.... Mulut xde kesedaran sivik langsung.. heihh!!!

Bersama2 ini disertakan gambar2 mereka.. hahahaha.. gelak syaitan...



inilah minah bajet cun yg paling bising dgn posing maut beliau..huhu...
see, dalam kelas pun nak pakai sunglass kaler kelabu

Tapi nasib baik yg ajar ungs tu Kabuye. Terubat gak la ati aku... hahahahaha.....

p/s:haha.. kepada gadis2 diatas, kalau korg nak bagi seantero dunia tahu kesah korg yg hot sgt tu, sile tulis blog macam aku.. baru ade kelas!!! hahahahahahaha... gelak setan lagi....

17 comments:

  1. gila annoyed weh
    sumpah menjengkelkan

    hahaha

    tp kan
    asl macam penah tgk je budak
    yg posing maut tuh
    hurmmm
    mungkin dia pernah meng'annoyed'aku jugak

    ReplyDelete
  2. satu post yg agak kejam....
    yg peliknye bila pulak ko sempat tgkp gmbr diorg??

    ReplyDelete
  3. bo- memang annoying gile weh... serius aku tak tahan...huhu...

    rafid- aku pun rase tindakan aku agak kejam.. huhu.. gambar2 tu di snap utk membuktikan yg phone aku juge ade kamera.. hahaha... dan itu menunjukkan yg diorg tu asyik sgt besembang.. aku ambik gmbr pun diorg xsedar... haha...

    ReplyDelete
  4. aku yg lagi hot ni pn xde la nk posing2 kt kelas cm dorg.miahaha.muka pn xda la cun sgt.yikes!saba je la weh.lg bbrpe mggu je klas.

    ReplyDelete
  5. tau xpe... lisot bergande2 lagi hot dari minah tu.. huhu...

    ReplyDelete
  6. haha...hajar..kau sangat kejam..tp aku suke orang yg kejam cam ko!!yeah!!tingkatkan prestasi..

    ReplyDelete
  7. mekasih boO.hikhik(gelak gedik)

    ReplyDelete
  8. thanx untk hajar jugak kerana mengiyakan ;)

    ReplyDelete
  9. haha.mesti d0rg nye m0l0t mcm aym berak kapur kan.eh t0l ke peribahasa ak.hentam je lah.len kali k0 bwk je slr.pas2 p0sing maut dpn d0rg.mesti d0rg jeles xde kamera secanggih itu.yihaaaaa(mengilai gedik)

    ReplyDelete
  10. haha.mesti d0rg nye m0l0t mcm aym berak kapur kan.eh t0l ke peribahasa ak.hentam je lah.len kali k0 bwk je slr.pas2 p0sing maut dpn d0rg.mesti d0rg jeles xde kamera secanggih itu.yihaaaaa(mengilai gedik)

    ReplyDelete
  11. haha.. xle kejam2 selalu.. aku kan budak baik gile.. huhu...

    kalau la diorg jumpe post aku neh, mati aku kene bunuh dgn rakusnye.. huhu...

    haha... aku xde slr.. :((

    ReplyDelete
  12. OMG HAJARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TAK SANGKE KAU CAMNI WEEEEEEEEEEEI TERGELAK AKUUUUUUUUUU!! HAHAHAHHAHAH SIAP LETAK GAMBA PLAK TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! HAHAHAHHAHAHAHHAHAH STYLE WEIH.. BAGUS2. HAHHAHAH

    ReplyDelete
  13. haha... aku buat jahat bukan selalu pun... huhu...
    ini adelah amaran kepada semua...!!!
    sape yg cari pasal dgn aku, aku akan paparkan gambar kontrobesi korg aku sini...
    hahahahahak....

    ReplyDelete
  14. hajar anas here!ak pki akaun syami jap. omg ak cam super stoojoo gler ngan ko!!! tahniah nak! ak bangge sgt ko buat post psl nih. tolong la pompuan2 berangan tuh.. bajet cantek gla weyh. ak kengkadang raser cm nk lempang jek makhluk2 kat dua2 barisan tuh. diaorg bajet buat cm2 bley tarik perhatian jantan la? hatok dier! budak laki sume cm nyampah kot kat diaorg tuh. siyes cm POMPUAN HULU,DASAR POMPUAN KAMPUNG MANGGIS je diaorg sumer tuh. Buwek! Apa2 pun, ak melihat post ko ni sbg satu usaha suci menyedarkan pompuan2 berangan tuh...bukannya satu yg kejam. siyes. ak bangge ngan ko! congrats hajar!

    ReplyDelete
  15. hahaha.... mekasih anas... aku tau sume org pun nyampah gak.. huhu...

    ReplyDelete
  16. wah!bajet hawt r tuh prangai bajet bimbo!bak kata jiran aku,nak jadi bimbo pown kena cukup syarat,muka kalo xcun semulajadi pown pandai2 r hawt kan.pastu dressing kena kelasss..yg diorg tu? ekeke..terberak jap ak tgk.. sumpah ulu banat!tu pown ad jantan nak? ok,xnk jd mean,tp ORG HAWT JE LEY BLGK BIMBO,ada paham? hahaha

    ReplyDelete