Pages

Saturday, November 29, 2008

Ustaz Putar Alam Tak Gune!!

huhu.. mule2 aku tak bercadang pun nak tulis pasal ni sebab mebi ramai blogger yg dah tulis..
Tapi sebab aku sgt tak puas hati dan ini ialah blog untuk emosi dan express your emo, aku nak tulis gak.. huhuh!!
Mesti ade yg dah tengok 360 ari tu yg pasal ustaz arif neh..
Ustaz ni terkenal ar gak. Selalu je kuar tv.. Pasal company die. Cakra alam. Majalah3, Asia Hebat, dsb.. Memang hebat pun.. Hebat menipu!! Huh.. Memang putar alam...!! Aku sakit ati pasal aku pun dah tertipu sebenarnye.. Mati2 aku ingat die memang ade power... Ceh!! Hampeh!!!
video

korg tgk ar care die tu.... gaye die yg gelabah tu nampak sgt ar die cube menutup pekung yg dah xle nak tutup... huhu... dah la die bawak skali name islam.. tolong ar.. memalukan malaysia di mate korea!! hhuu... sedih pun ade.. eerrrrgghhhh... dah tak tau nak cakap pe lagi..
memang tak patot la.. dan yg lebih menyedihkan ialah org2 yg datang 'berubat' dgn die tu adelah org yg dalam kesusahan.. sampai hati die.. ukh..ukh..ukh.. muke je baik!! (baik ke?) errrrrrrggghhhhhh!!!!! (bukan radzi je yg bleh marah2 dalam blog tau, aku pun bleh..heheh)


video
video ni terang2 tunjuk die tipu!! haha.. byk la die.. tlur ayam kampung konon.. padehal telur yg die gune sblm ni, telur ayam bese je.. bdk kecik pun tau beza telur ayam kampung dgn ayam bandar.. ni ha..telur ayam kg cerah. Ayam bandar lagi gelap. Telur ayam kg kecik sket. Dua2 ni aku ambik dlm peti ais umah aku.. nak tnjk kat korg pny pasal. Yg telur ayam kg tu org sblah rumah bagi.. ayam die bertelur.. so, mmg knfm la die tipu!!!


video

korg memang kene tgk video diatas ni.. (xpakse pown...) Huhu.. sungguh memalukan beliau neh!
n disini plak aku lampirkan beberape komen blogger lain yg rate2 memang marah giler..

-ntah la nak kata apa. tp sejak 1st time tau psl cakera alam ni, sy ada instinct yg mcm mengarut je ilmu dia ni. pastu wkt di wanita hari ini, dia mendakwa bahawa ubat2an (yg surely ada dadah yg boleh menyakitkan manusia je) sebenarnya takkan menyembuhkan manusia. ayat lainnnya, ustaz arief ni menolak perubatan sains. hmm.ups. bukan marah. cuma dia mcm menolak realiti. tp klu tak silap, dlm mastika (majalah merepek tu), dia bg kenyataan yg kaedah dia ni seiring dgn perubatan moden. erk. bercanggah plak dgn statement di WHI. oh. sy pun pengamal perubatan tradisional. sy suka mengurut kaki terpeleot guna minyak gamat juga juga percaya kaedah urutan, bertungku, minum air akar kayu lepas bersalin membantu proses menyihatkn badan. hohoho.

-“manede manede takde.. cuba tengok betul2..”
haha.. tergelak aku dia cakap macam tu..
ada masalah pendengaran ke?

-if sesapa kat sini ada belajar pasal human behavior, maybe korang bleh nmpak cara pernafasan..cara pergerakan tangan n cara bercakap dia, menunjukan yg dia ni bercakap bohong..in my observation..he is lying..sorry for those yg dah kene tipu..biar lah dia menerima balasan dari Allah..wallahualam..

-bengong nak mamposnye mamak....dah ah kaki kelentong..memang perangai cam paria lah..g masak mee mamak ah ...bodoh nak mampos..ade ke leh ckp kasut dia tak bunyi..aku rase memang telinga mamak jenis yg tersumbat gan mee mamak kot..adusss wei ngaku ah..aku geram gan mamak nie tipu duit org...wei mati nanti ko tau ah balasan tipu ko tuh..duit tak halal...

-"dia kurang puas hati..sebab apa..sebab dia tidak berjaya menipu orang macam saya buat sekarang..saya berjaya menipu dan mengaut duit orang sampai hidup mewah..jadi dia tak boleh jadi kaya cepat..saya yang kaya cepat". confirm mamak nie menipu..harap ada pihak yang sue mamak ni.lagi2 mereka yang terkena..naseb bek aku tak terkena..

-korang ni tak baik la kutuk dia sampai camtu. dia mmg tak dengar bunyi tu. telinga dia dah short kena bateri 3A. mamat korea tu baru scan selipar dia, belum scan bontot dia. ada bateri jugak tu! sekali kemut, mentol menyala!

-Ksilapan yg plg tragis dan plg buduh yg mamak ckra alam ni buat ialah bila mensensasikn ilmu nya utk diprtontonkn di khlayak ramai mcm org jual ubat.sluar dalam pun org sgan nk tnjukkn dpn orgramai ni kn plak tnaga dalam....

- HAHAHAH mengong punya mamak...
penipu nak mampos!!!!
buat malu ja oi!!!
blagak ustaz konon, dalam Islam menipu tu berdosa... buat la byak2.. kang terbakar dek karan ko tu sendri hahaha..
bkn takat agama ja malu, negara pun malu oooo.. masuk tb korea lak tu.. pastu kana lak upload dalam utube..
sapa yg malu skarang..?

-ust .arif fraud... sape lar pggl mamak ni ustaz kasi malu org islam dgn malaysia jer... haha pyshic healer konon nenek lu.. haha selamat aku x pernah percaya ngan mamak ni..! Thx to the korean show that expose this and help us know about this cheater... !

k.. ade byk lagi video pasal ni.. pepandailah korg cari kat youtube ek.. hehe...

p/s: damn!! aku ingat mlm ni nak tdo awal.. Ceit!! dah nak 3.30am!! ni sume mamak ni punye pasal..

3 comments:

  1. One word : Bodoh.

    Dan memalukan Islam & Malaysia.

    ReplyDelete
  2. owh hajar, ko boleh join dgn aku mengkritik benda2 karut.haha

    ilham, komenla kat blog aku pulak.. rindukan komen..hahaha

    ReplyDelete
  3. tau xpe... eiihhh.. buang negri je org cm tu..!!!

    ReplyDelete