Pages

Friday, December 12, 2008

Aku Sedih....

kalau nad promote video clip theme song madagascar, aku nak promote video klip ungu- tercipta untukku...

video

huhu... aku sangat sedih apabila menghayati mesej yg disampaikan oleh klip video ini.. Cite die macam ni...
Pompuan dgn laki ni berchinta. Pastu pompuan ni sakit. Kos rawatan die tinggi. Diorang tak mampu.. Sebagai kenangan, pompuan tu bagi laki tu satu kalung. Laki tu pakai satu, pompuan tu pakai satu... Sebab laki tu syg sgt kat pompuan tu, laki ni pun pegi merompak. utk dapat duit utk rawat pompuan tu la.. Tapi, disebabkan die bukan perompak pro, dan lgsg xde strategy, die kene tangkap dan kene jel.. huhu...sian...
Pastu, one day membe2 die datang melawat die.. The moment die tgk salah sorg membe die pakai rantai awek die tu, die dah tau yg awek die dah mati..huhu...die sedih sgt time tu.. die menyesal sbb xde disisi pompuan tu disaat2 akhir.. huhu.. im almost burst out to tears... huhu.. ALMOST ok!!
Terlaalu menghayati barangkali... huhu...aku ni memang penyedih orangnye.. huhu...

3 comments:

  1. ahaks. agak sedih. vocalist die hensem la pulak. adeyh. aku pun penyedih gakkkk :( huhuuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. huhu.. tak sangka plak Hajar tau sedih sebab ni... Hajar yang aku kenal dulu COOL je.. hahaha jangan marah ye Hajar Din Kamar..

    ReplyDelete
  3. ilham- yeay!! ilham sependapat dgn aku!! tapi vocalist die pakai subang.. rejek..

    solehah- ni kan blog emosi, klw aku cool, xde emo la blog ni.. huhu...

    ReplyDelete